Konyhabútor és egyedi bútorok tervezése, kivitelezése

 

Üdvözlöm a honlapomon!

 

Szentgyörgyi Tamás, asztalos vagyok. A vállakozásom székhelye Szigetköz szívében, Ásványrárón található.

2001 óta foglalkozom a megrendelőim igényeire szabott egyedi méretű és stílusú bútorok készítésével.

Célom, hogy megismertessem megrendelőimet az egyedi készítésű bútorok előnyeivel, kialakításának lehetőségeivel, amennyiben szeretné az átlagostól eltérő bútorokkal berendezni otthonát.

Ha egyedi bútor készítése mellett döntünk, akkor sok kérdésre kell majd választ találnunk. Mi lesz a fő célja? Milyen anyagokból szeretnénk? Milyen színek domináljanak?

A színek ugyan apró, de fontos szerepet játszanak a bútor megtervezésénél, hiszen ez az apró részlet dönti el az adott helyiség design-ját, stílusát.

Nagyon fontos még az anyagok minősége is. Jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy több alapanyaggyártó létezik: bútorlap, vasalat stb., illetve az anyagok minősége is különböző lehet. Ezek megfelelő kiválasztása nagyban befolyásolja a végtermék élettartamát.

A bútorok készülhetnek laminált bútorlapból, MDF fóliás lapból, magasfényű vagy antikolt kivitelben, fúrnérozott vagy tömörfa kivitelben a megrendelő igényei szerint.

A helyiség stílusa és a megrendelő igénye határozza meg, hogy milyen anyagokat építsünk be és használjunk fel.

Nagyon fontos a vasalatok minősége, kialakítása, annak ismerete, hogy normál vagy csillapított záródású, nyílóajtós vagy tolóajtós, lenyíló vagy felnyíló, sarokból kiforduló vagy kihúzható stb. Ezek megkönnyíthetik a használója mindennapjait.

Azonban az igényes, jó minőségű anyagok kicsit drágábbak, mint a normál társaik, de érdemes hosszútávon gondolkozni, hogy időtálló, praktikus és különleges legyen a végeredmény, amiben sokáig örömét leli.

A minőségi alapanyag és az egyedi elképzelés, kivitel igazán exkluzív és különleges hatást kölcsönöz otthonának.

Referenciáim között megtalálhatók: konyhabútorok, szobabútorok, tolóajtós szekrények, fürdőszobaszekrények, franciaágyak, gyermek- és ifjúsági bútorok, előszobabútorok, nappalibútorok, irodabútorok és üzletberendezések.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

 

 

Legújabb Munkáink

 • Tolóajtós Szekrények
  Tolóajtós Szekrények
 • Nappali ardeni fenyő sötét és ardeni fenyő világos színben."Dunakiliti"
  Nappali
  Nappali
 • Magasfényű fogorvosi rendelő
  Iroda - Üzletberendezések
  Üzletek
 • Szobabútor fehér és pisztácia színben."Mosonmagyaróvár"
  Szobabútor
  Szobabútor

Friss hírek

Szerkesztés alatt